Gazdaságos és megbízható
megoldást keresel koronavírus-tesztelésére?

covid tesztek típusai

Miért végezzünk
rendszeres COVID szűrést?

Az őszi és a téli szezonban, amikor a légúti megbetegedések egyre gyakoribbak, különösen fontos a COVID szűrés. Csak így győződhetünk meg arról, hogy a tüneteket egy megfázás, egy influenza vagy a covid okozza.
Mi azt valljuk, pont most van itt az ideje a módszeres tesztelésnek! Hiszen a fertőzöttek száma alacsony, ezért ha egy cég időben beazonosítja és elkülöníti őket, megakadályozható a járványgócok kialakulása! Így megvédheted munkahelyedet a teljes vagy részleges leállástól!
Érdemes mindig készleten tartani 1-1 doboz tesztet arra az esetre, ha egy dolgozó/páciens esetében felmerül a gyanú. Oszlasd el a gyanút 15 perc alatt!

Segítünk dönteni!

Clungene® COVID-19 antigén gyorsteszt

Clungene® COVID-19 szerológiai (IgM+IgG ellenanyag)
ujjbegyes gyorsteszt

Figyelmeztetések:

  • a tesztet kizárólag orvosok, egészségügyi szakdolgozók használhatják! A termék nem önellenőrzésre szolgál, kizárólag professzionális használata megengedett. Önellenőrzési célra történő értékesítése tilos! A vonatkozó jogi háttérről itt tájékozódhat.
  • A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.
    29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
  • a szerológiai és az antigén gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően, vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.